kovettunutta (toscanalaista eli suolatonta) leipää. Kuivettuneen leivän "kierrättämiselle" olen jo aiemmin tässä blogissa antanut muutaman reseptin (monella maakunnalla on oma tapansa) ja tässäpä vielä yksi,
Lisäksi valmis leipä oli minun makuuni liian suolaton, joten korjasin tähän reseptiin suoraan suolan määräksi kaksi teelusikallista alkuperäisen yhden sijaan
Leipä maistui myös ihan kivalta (sen mitä kuorta ja sen alla ollutta paistunutta leipää pystyi maistamaan), mutta omaan makuuni se oli liian suolatonta, joten jos tykkää vahvemmasta suolasta, niin sen määrää pitää ehdottomasti lisätä
keitettyjä kasviksia tai hyvää leipää) juustoon ja nauti. Olen aikoinaan oppinut reseptin serkultani ja siitä tuli kyllä kerralla hitti – helpompaa ja herkullisempaa reseptiä on vaikea löytää
Suolaton täyte ei maistu leivän läpi. Tämä resepti ei tietenkään ole autenttinen, sillä käytössäni ei ole ehtaa egyptiläistä hawashimaustetta, mutta ihan hyvä "suomi-versio"