toivat mieleen kylmän talvisen Suomen. Kohta vietämme taas itsenäisyyspäivää. Viime vuoden tapaan. haluan juhlistaa sitä blogissa valmistamalla, jotain siihen liittyvää herkkua
Leikkaa kohmeiset taikinalevyt terävällä veitsellä ruudukoksi (jokainen levy 2 x 4), tai ota tähden ja kuun muotoisella piparimuotilla sulaneesta taikinalevystä tähtiä ja kuita
Se taitaa olla aika monen jokavuotinen perinne ja kättelyä seuratessa on hyvä olla jotain syötävää, kuten esimerkiksi tätä vaniljakakkua Suomen väreissä
Miksi me vietämme itsenäisyyspäivää vuodesta toiseen yhtä ilottomasti. Ja heille, jotka mahdollisesti pahastuvat ja haluavat viettää itsenäisyyspäivänsä kuten aina ennenkin, sanon, että tehkää niin
Juhlapäivänä Koiviston pirtissä laitettiin emännän kauan haaveilema, upouusi Lapuan Kankureiden valmistama pellavainen Ruusunen-pöytäliina pöydälle, nostettiin Suomen lippu pöytään ja sytytettiin itsenäisyyskynttilä
Valkosuklaasta tuli tällä kertaa tehtyä vain pari ohutta raitaa, koska halusin mahdollisimman freesin kakun, mutta kyllä sitä voisi tuhdimmallakin kädellä päälle roiskia, tai vaikkapa tehdä ihan ristin Suomen lipun kunniaksi
Säästä viis, tänään on Suomen juhlapäivä. Juhlimme itsenäisyyttä ja sen kunniaksi sytytämme kynttilöitä, käymme haudoilla muistamassa sotien sankareita, juhlistamme kotona tätä hienoa suomalaisuuden päivää herkkuja valmistaen ja illalla Itsenäisyyspäivän vastaanottoa televisiosta katsellen