Täysjyväleipä ilman vehnäjauhoja reseptejä

Hunajainen täysjyväleipä maistuu talven pakkasilla

Hunajainen täysjyväleipä maistuu talven pakkasilla

Hunajainen täysjyväleipä. 4-5 dl täysjyvävehnäjauhoja. Lisää noin 2 dl täysjyvävehnäjauhoja taikinaan. Tähän saattaa mennä 2-3 dl täysjyvävehnäjauhoja. 4-5 dl täysjyvävehnäjauhoja
Helppo rapeakuorinen täysjyväleipä

Helppo rapeakuorinen täysjyväleipä

Aiemmin dieettiini kuului täysjyväleipää ja pari kertaa innostuinkin leipomaan leipää ihan itse. Vaivaamaton, rapeakuorinen täysjyväleipä (1 leipä)5 dl täysjyvävehnäjauhoja2,5 dl vehnäjauhoja3/4 tl kuivahiivaavajaa 2 tl suolaan. 5 dl täysjyvävehnäjauhoja. 2,5 dl vehnäjauhoja
Punajuurikeitto (Borsssikeitto)

Punajuurikeitto (Borsssikeitto)

Rukihinen täysjyväleipä kuuluu asiaan. 4 annosta. n. 500 g punajuuria. 1-2 sipulia. 1 porkkana. 200 g kaalta. 2 rkl margariinia tai öljyä
Paahdettua Parskaalia ja Kalsiumpaniikki

Paahdettua Parskaalia ja Kalsiumpaniikki

Täysjyväleipä, puuro, mysli. Kirjoittamani riisipostaus herätti kivasti keskustelua. Olin tästä positiivisesti yllättynyt, sillä kirjoittelin tekstiä iltamyöhään kaverille asiasta naureskellen

TERVEELLISIÄ AAMU- JA VÄLIPALA VINKKEJÄ

1 Viipale täysjyväleipää, itse suosin Realia. 1 Paista täysjyväleipä pannulla oliiviöljyn ja valkosipulin kera tai vaihtoehtoisesti paahda se rapeaksi paahtimessa ja lisää päälle hieman levitettä

Kesäinen juustosalaatti

4 palaa täysjyväleipää. Revi salaatit kulhoon. Viipaloi porkkanat, sipulit, retiisit ja kurkku aivan ohuiksi viipaleiksi sekaan

Ntounias, slow food -paratiisi kanojen keskellä

boureki, Drakonia, karitsa, Kasvisruoka, kesäkurpitsa, Kreeta, Kreetalainen ruoka, Kreikka, Kreikkalainen ruoka, Lammaspaisti, Liha, Makuja maailmalta, matkat, Matkustelu, munakoiso, ohratto, porsaankylki, possunribsit, Ravintola Ntounias, ribsit, slow food, slow food -ravintola, slow food -ravintola Kreeta, täysjyväleipä, täytetyt kasvikset, Therisso, uunikasvikset, uunilammas
Neljän päivän River Cottage - leivontapäivä

Neljän päivän River Cottage - leivontapäivä

Vasemmalla on hiivalla kohotettu täysjyväleipä, pitkulaisessa leipäkorissa kohotettu. Tänään oli kurssin neljäs eli valitettavasti myös viimeinen päivä, aiheena leivonta
Punajuurikeitto (Borsssikeitto)

Punajuurikeitto (Borsssikeitto)

Rukihinen täysjyväleipä kuuluu asiaan. 4 annosta. n. 500 g punajuuria. 1-2 sipulia. 1 porkkana. 200 g kaalta. 2 rkl margariinia tai öljyä
Hyydytetty lohikakku

Hyydytetty lohikakku

Pohjan voi tehdä myös hapankorppu-voiseoksesta tai tummastaleivästä, myös täysjyväleipä passaa. Voileipäkakut on herkullisia, mutta joskus on kiva tehdä pieni vaihtelu ja tehdä hieman toisenlaisessa muodossa suolaista herkkua
Kylmäsavulohi hyydykekakku

Kylmäsavulohi hyydykekakku

Murskaa hapankorput pieneksi muruksi ja pieni täysjyväleipä pieniksi paloiksi. 1 pala REAL tummaa täysjyväleipää

Täysjyväleipä (2 leipää)1 ¼ l maitoa50 g hiivaa7 dl vehnärouhetta1 rkl suolaa1 ½ rkl kuminaa10 dl grahamjauhoja10–12 dl vehnäjauhojaLämmitä maito ja lisää joukkoon hiiva. 12 dl vehnäjauhoja

Syö itsesi seitsemään ällään!

Paahdettua täysjyväleipää, Meridianin maapähkinävoita ja itsetehtyä mansikkahilloa. Maapähkinävoin pehmeä rasva hellii aivoja, samoin kuin täysjyväleipä (ruisleipä tietty vielä parempi