Toinen hyvä kikka on pakastaa täytetty kakku ja voidella se jäisenä. Jos haluaa isomman satsin esim muffinssien koristeluun, kahden kakun kuorruttamiseen tai pursotuksia varten, niin voi käyttää seuraavanlaista reseptiä
(Persialaiset rakkausleivokset ovat vaniljamuffinsseja täytetty ruusuvesikermalla, kostutettu sahramipunssilla, päällystetty sokeri-ruusuvesi-kuorrutuksella ja koristeltu pistaasein ja ruusunlehdin
Levitä täyte kaulitulle taikinalle ja pyöritä sitten täytetty levy kääretortuksi. Tiedätte ehkä sen tilanteen, jossa on tekemässä jotain, mutta loppujen lopuksi päätyy tekemään kikkea muuta kuin alkuperäinen suunnitela osoitti
Yleensä taikinassa on silloin liikaa nestettä ja/tai vuoan kuoppia ei ole täytetty kukkuroilleen. Ystäväperheeseen tuli vauva, ja vauvapakettiin suklaabanaanipuuhkuja
Täytetty suippoparika, aurajuustomuffinsi ja marinoitua fenkolia ja oliiveja. Kaikenlaista sitä saa aikaan kun alkaa koluamaan jääkaappiaan, ja miettii heittääkö meneen vai kokkaisko jotain pikkukivaa
Muffinseista tuli aika pieniä, kun vuoat oli täytetty noin puolilleen, joten isompia versioita halutessaan voi jakaa taikinan vähempään määrään paperivuokia