Herkullisen taatelikakun takaa kaksi asiaa, taateliseoksen soseutus ja siivilöinti. Kuorrutus. Taatelikakun ohjeen löysin Marttojen sivuilta ja tuttuun tapaan muokkasin sitä vähän enemmän itseni näköiseksi
Taatelikakkua piirakan muodossa, kuorrutuksena kentakilaisen kuorrutusta. Tosin tässä piirakassa on aika paksu kuorrutus ja itselle ainakin piisaisi hieman ohuempikin kerros, vaan toisaalta jos tuommoisesta tykkää, onhan tuo kuorrutus hyvää
Kuorrutus. Valmista kuorrutus. Ensimmäinen joululeivonnaispäivitys tälle vuodelle tulee tässä. Joulutortttuja ja pipareita olen tietenkin jo leiponut, mutta ne eivät ole blogiin asti ehtineet
Kuorrutus. Levitä kuorrutus levylle. Sulata kuorrutusta varten kattilassa rasva, lisää muut aineet ja anna kiehua miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen 2-3 minuuttia
kuorrutus. kuorrutus. kuorrutus. kuorrutus. Joululahjojahan voi tehdä itse tai voi tyytyä ostamaan kaupasta. Tähän postaukseen kerään marras-joulukuun varrella kivoja ja (ainakin osittain) itsetehtyjä joululahjaideoita
Kuorrutus. Kuorrutus. maanantai 9. joulukuuta 2013. Suklaa-taatelikakku. Tein tässä syksyn aikana elämäni ensimmäistä kertaa taatelikakkua ja ihastuin sen tahmaiseen koostumukseen, jota suolainen kinuskikastike korosti
Itse käytän taatelikakun leivontaan aina (miksiköhän tätä nyt sanoisi) puristettua levyä. Todella hyvää tuli, päälle sopisi varmasti tuorejuusto kuorrutus