J. o. t. e. n. k. i. a. l. v. m. u. ä. j. r. s. T. f. h. d. A. ,. y. N. p. L. P. C. z. V. U. ö. E. K. S. M. O. 3. 7. 0. 1. 9. c. G. R. 2. 8. -. Y. b. g. H. 4. (. ). I. 5. D. €. é. q. B. 6. ü. í
T. e. n. r. i. f. a. l. t. p. k. o. u. s. ä. v. ,. m. h. j. S. M. y. d. K. 1. g. ö. (. E. ). 2. O. 6. 0. H. 3. F. 5. -. L. €. /. 9. G. C. J. P. V. I. 4. c. D. q. w. R. B. b. z. 8. N. c m
Teneriffalla kello on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä. Seikkailtuamme kävelyretkellä Puerto de los Cristianoksen satamassa, palasimme sinne heti seuraavana päivänä ja ostimme rannalla olevasta kojusta liput valassafarille
Hellou. Mä en oo koskaan ollut "joulu-ihminen" tykkään kyllä joulun tunnelmasta, en vaan ymmärrä sitä hössötystä lahjoista, koristeista ja kaikenmaailman krääsästä
Seuraavaksi koittikin jännä päivä, kun suuntasimme kohti San Miguelin satamaa ja sukellusveneretkeä. San Miguelin satamassa kävi melkoinen tuuli ja odottelimme sukellusveneen saapumista kahvilan lasitetulla terassilla
San Andrésin kylästä löytyi erinomainen kalaravintola La Posada del Mez. Ihan alkuun täytyy todeta, että Kanariansaaret kärsivät aivan turhaan junttiturismimaineestaan
Ylistyslaulumme Espanjan mustalle possulle jatkuu. Ibericoporsaan sisäfileen mahtavan vivahteikasta, hieman pähkinäinäistä makua ei kannata lähteä peittämään yltiöpäisellä maustamisella
Tähän mennessä parasta paellaa on syöty Restaurante La Langosteran terassilla Teneriffalla. Paella on (myös) ehdottomasti yksi lempiruokiamme, aina kun sen tekee huolella ja loistavista raaka-aineista
Espanjalaiskaupat pursuavat joulunaikaan erilaisista turrón-makeisista. Tuhtien nougat-levyjen valmistukseen käytetään perinteisesti hunajaa, manteleita, sokeria ja kananmunanvalkuaista