Herkut välipalapatukat (gluteeniton, vegaani). Morjens. Onko sulla jotain ruoka-aineita jotka nousevat aika-ajoin ”ykköseksi” ja niitä tulee sitten käytettyä vähän joka paikkaan kunnes kiinnostus laantuu ja tuote unohtuu taas pitkäksi aikaa
Todennäköisesti universaalein herkuttelun kohde ovat erilaiset suklaaleivonnaiset. Bliss Ballasit ovat raakaruokaa eli kaikki terveelliset aineet säilyvät (ilman kuumennusta) ja edes leivontavaihetta ei tarvita
Nyt halusin leipoa omenapiirakan, jolla voisi herkutella arjenkin keskellä. Olen välillä harrastanut kakkujen leipomista ”välipalateemalla” (esimerkkinä tämä lasten välipalakakku ja proteiinipitoinen sporttikakku), jolloin leivonnainen valmistetaan välipalaksi luokiteltavista aineksista
Enkä minäkään mikään ehdoton terveysnatsi ole, kyllä välillä on hyvä herkutella, mutta löytyisikö niille sokeri-väriaine-lisä- ja säilöntäainemössöille nyt jotain muitakin vaihtoehtoja
Mutta nyt herkutellaan näillä energiapatukoilla. Voit vaihtaa tumman suklaan tilalle vaikka kuivattuja hedelmiä tai valkosuklaata jos haluat herkutella eri makuja
Jaffat tulloo. Lueskelin tässä taannoin ruokatunnila lehdestä että jostain syystä appelsiini ei ole kovinkaan trendikäs tai nuorten mieleen oleva hedelmä
Terveelliset popocornit olivat valmiita. Olen parina päivänä herkutellutkin tekemällä lautaselle noista naposteltavaa ja kyllä ne vaan kaikki karkit voittaa mennen tullen