tillisilppua. - Kuori, viipaloi kurkut, silppua tilli. tillisilppua. Säilöntäaika on nyt juuri parhaimmillaan, kaapit ja pakastimet täyttyvät hurjaa vauhtia talven varalle
Laita syvälle lautaselle viipaloitu kurkku viipaleina, sokeri, suola, silputtu tilli ja etikka. Korvaa tilli korianterilla ja lisää kurkkuihin chiliä sekä inkivääriä ja kas, mummon kurkut ovat saaneet aasialaisen vivahteen
nippu hienonnettua tilliä. Juuri kun kuvittelin, että olemme ehtineet täällä Raadelmassa kokea kaiken vuodenaikojen osalta, yllätti luonto ja tuuppasi meille talven
Tilli on varhaisperunan paras kaveri. Aah ja ooh Timot, Arielit ja Swiftit. Tillin lehdistä tulee kuitenkin helposti teemäinen maku pidempään kuumennettaessa, ja siksipä varhaisperunan keitinveteen kannattaakin käyttä tillin varret
Tein hieman hölskytyskurkkuja, jotka maistuivat ihanilta, vaikka tilli unohtuikin. Pyörittelin ajatusta suolaisesta piirakasta, johon tulisi ihanan mehukasta varhaiskaalta sekä hieman välimerellisiä makuja
puolet isosta tillipuntista. This entry was posted in Kasvikset, Kasvisateria, Maidoton, Marinadit, Paleo, Reseptit, Yleinen and tagged hölskytyskurkut, kurkku