Blogiani pidempään seuranneet ovat saattaneet huomata, että olen toffeefriikki. Viime vuonna julkaisen ihanan toffeeohjeen, nyt se hyppää vielä askeleen eteenpäin kohti täydellisyyttä
Keksin sisälle piilotettu toffeekaramelli ja sopiva paistoaika varmistavat sen, että keksin keskiosa pysyy ihanan pehmeänä reunojen paistuessa rapsakoiksi
* laita kattilaan lakritsitoffee ja kaada sekaan kerma. Se muistuttaa jonkin verran fariinisokeria. * toffee sulaa melko hitaasti ( tai ainakin hitaammin kuin suklaa) sekoita koko ajan hyvin
½ dl fariinisokeria. Halusin käyttää toffeeta ja vadelmaa. ½ dl fariinisokeria. 2 dl fariinisokeria. Vaahdota kerma, fariinisokeri, vaniljasokeri ja karamelli siirappi ja ota 2dl vaahtoa sivuun. 5 kananmunaa 2 dl fariinisokeria