Keiton seuraksi sopivat keitetyt munat, yrttisilppu ja kolmioleivät, joiden väliin on tehty hyvä tonnikalatahna tuorejuustosta, creme fraichesta, tonnikalasta, persiljasta ja suolakurkusta
pikkusuolaisina cocktailpaloina paahdetun leivän päällä ja kansanomaisena alkuruokana tahnapurkit (tonnikalatahnan lisäksi artisokkatapenade ja tsatzikitahna) pöydässä ja paahtoleipiä tarjolla, jolloin jokainen sivelee/kasaa keon leivälleen
Tonnikalatahna. 1 prk tonnikalaa vedessä. n. 50-100g tuorejuustoa. 2 rkl pestoa. Valuta tonnikala. Lisää pestoa ja tuorejuustoa niin että saat notkean mutta kiinteän tahnan
Tonnikalatahna. Omalta ryytimaalta alkaa löytymään mukavasti materiaalia erilaisiin mausteisiin. Valkosipulin varsia, ruohosipulia, minttuja, rakuunaa, lehtipersijaa