Tonnikalatahna majoneesi reseptejä

Tonnikalalla täytetty grahamsämpylä

Tonnikalatahna. Sekoita keskenään majoneesi ja ranskankerma ja sekoita niihin tonnikala, silputut kaprikset ja punasipulisilppu, mausta suolalla ja pippurilla

Crostinit tonnikalatahnan kera

Sekoita tonnikala ja majoneesi kulhossa tasaiseksi massaksi. Tonnikalatahna. 2 dl majoneesia. 1. Kuumenna uuni 175 asteeseen
Cajunmaustetta ja tonnikalatahnaa

Cajunmaustetta ja tonnikalatahnaa

Mausteseoksen voi hangata suoraan lihan/kalan/kanan kylkeen, sen voi kuivata leivinpaperilla ja purkittaa tai siihen voi sekoittaa vaikka hieman majoneesia ja tehdä "Cajun" majoneesin leivänpäälle

Maki sushi

Itse käytin täytteenä tulista tonnikalatahnaa, avokadoa, kurkkua, lohta, ruohosipulia ja korianteria, seesaminsiemeniä sekä riisiviinietikassa marinoitua punasipulia

Tonnikalatahna

 Mittaa säilykeliemestään valutettu kala, kuoritut munat, anjovisfileet, valkosipulin kynsi, sitruunamehu ja ranskankerma tai majoneesi monitoimikoneeseen ja pyöräytä ainekset tahnaksi

Tonnikalanachot

Levitä nachot alustalle ja lisää ruokalusikalla tonnikalatahna nachojen päälle. Sekoita tonnikala (purista liika öljy pois), majoneesi, kermaviili ja mausteet yhteen, tarkista maku ja lisää mausteita makusi mukaan

Täytetyt patongit

Valmista tonnikalatahna. Sekoita valutettu tonnikala, majoneesi ja ranskankerma kulhossa. Levitä tonnikalatahna patongin puolikkaille