Pohjana kakussa on tummasokerikakkupohja. 100g tummaa suklaata. 100g tummaa suklaata. Juhlistimme viime viikolla perheessämme synttäreitä, joissa tarjolla oli pirtsakan punaherukkakakun lisäksi myös ihanan keväistä mango-sitruunakakkua
muutama pala tummaa suklaata. Sulata tumma suklaa mikrossa miedolla lämmöllä (n. 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja. Valmista 4 munan kakkupohja joko tavallisen sokerikakkupohjan tai gluteenittoman kakkupohjan ohjeella halkaisijaltaan 22,5-senttiseen vuokaan. 4 munan gluteeniton kakkupohja tai sokerikakkupohja
Päätin aloittaa tummastasokerikakkupohjasta höystettynä vadelmasuklaalla. Vadelmasuklaa toimi myös aivan mahdottoman hyvin, pohjasta tuli mehevän suklainen mutta vadelma pääsi tummasta pohjasta myös oikeuksiinsa raikkaana ja yllättävän vahvana
Ja koska leivottavaa on paljon, ei kuvaamiseen tule kiinnitettyä niin paljon huomiota ja taustanakin taisi miltei joka leivonnaisessa olla tämä tumma lakana
Tiikerin raidat tummaa suklaamassaa + mustaa pastaväriä. (Tässä postauksessa en laita tarkempaa ohjetta sokerikakkupohjaan ja sen värjäämiseen liittyvissä jutuissa, mutta mikäli lukijoiden keskuudessa ilmenee halukkuutta tarkemmista ohjeista riittävästi, niin laitan toki lisätietoja blogiin asti