Tuorepastan tekeminen on oikeasti tosi helppoa, eikä siihen tarvita edes hienoja pastakoneita. Riittää kun on intoa, kaulin, muutama raaka-aine ja ehkä tärkeintä tuorepastan teossa on laadukkaat kanamunat
1. Pastataikina. Riko munat ja annostele jauhot ja suola yleiskoneeseen. Lisää öljy koneen käydessä. Sekoita, kunnes taikinasta muodostuu pallo, ja jatka vielä minuutti niin, että taikinasta tulee sileää ja tasaista
M. u. k. a. v. p. s. t. ä. i. T. n. o. l. ,. m. y. e. r. -. h. j. ö. N. K. g. c. C. S. d. 1. 3. 0. (. ). 2. V. 5. L. B. A. U. O. H. z. b. P. J. D. F. l l
Keitä sillä välin tuorepasta suolalla maustetussa vedessä al denteksi, eli noin kaksi minuuttia. mustapippuria myllystä1 dl basilikanlehtiä(3 rkl levittyvää vuohenjuustoa)250 g fettucine-tuorepastaa