Tuorepasta mielletään usein haastavaksi ja aikaa vieväksi, mutta turhaan, taikina syntyy kuitenkin suht sukkelaan ja on itsetehty pasta on kyllä kaiken vaivan arvoista
Laita täytettä noin teelusikallisen verran yhteen ravioliin. Vuohenjuusto-tomaattiraviolit tomaattikastikkeessa -ruoassa oli paljon hyvää, mutta kokkaaminen ei ihan huipusti sujunut
Tällä kertaa teimme täytettyätuorepastaa. suurpiirteisempien kokkaajien on hyvä pysyttäytyä suuremmissa täytetyn pastan paloissa, kuten tortelloneissa – ihan omien hermojen vuoksi
Tuorepastan valmistus on aina melkoinen projekti, mutta se on taas sarjassamme sitä kuuluisaa taikinaterapiaa, kun saa nyhrätä ja vääntää pastataikinaköntin kanssa
Gluteeniton tuorepasta -resepti, sillä tämä postaus ei hemmottele keliaakikkoja. Suomessa kun törmää täytettyyn pastaan, se on usein tortellinia tai raviolia