Entä oletko kokeillut jo turskaa. Onko sinustakin vaikea keksiä kalaruokia arkeen. Pannulla pyörii aina sama lohenpala, uunissa muhii kasa kalapuikkoja ja kuivakaapissa majailee tonnikalapurkkiröykkiö, joka kaivetaan esiin kun muistetaan, että kalaa pitäisi tosiaan syödä enemmänkin kuin kerran viikossa
Kuumenna loraus oliiviöljyä paistinpannulla ja paista turskaa pari minuuttia toiselta puolelta. Pähkinäkuorrutettua turskaa, beurre blanc -kastiketta ja kengännauhasipsejä 2 henkilölle
Turskaa kahdelle paperissa. Viikonloppuna söimme erään aterian alkuruokana kantarellikeittoa. Olin valmistellut jo pääruoan paperipakettiin ja kuumentanut uunin ja laittettuani alkuruokalautaset tiskariin, nostin pääruoan uuniin kypsymään
300 g pakaste kalakuutioita (seitä tai turskaa). 300 g pakaste kalakuutioita (seitä tai turskaa). Kohta on grillailtu lähes 2 kuukautta eikä siinä mitään,
Vaaleaa kalaa tulee laitettua liian harvoin, ja turskaa tuskin koskaan. KAPRISVOISSA PAISTETTUA TURSKAA, TOMAATTI-FENKOLIPAISTOSTA JA VALKOSIPULIKASTIKETTA
1. Suomusta ja perkaa kala. Leikkaa pää irti, halkaise se ja pane kattilaan. Lisää kattilaan purjon vihreä osa, valkoviini, noin 1½ dl vettä ja vajaa teelusikallinen suolaa
turskaa, koljaa, kuhaa. 1. Simpukkakeitos. Pese ja huuhdo simpukat huolellisesti, heitä pois ne, joiden kuori on rikki ja ne, jotka eivät mene kiinni kun niitä kopauttaa