lisäke. Uunilohi on yksi Suomen suosituimmista kotiruuista. Tämän reseptin uunilohi syödään yrttisten uunijuuresten ja keveän kermaviilikastikeen kanssa
Uunilohi foliossa. Laitoin niin sanotusti "elämän risaseks" ja ostin lohen. Se on näin opiskelijan näkökulmasta harvinaista herkkua - toisin sanoen hintavaa herkkua
Höystä valmis uunilohi hienonnetulla tillillä. Näin valmistat juhlavan uunilohenMausta kalafileet sitruunamehulla, suolalla sekä sitruunapippurilla ja pane ne uunivuokiin
Lisää lohta. kaupassa oli tarjouksessa kokonainen norjalainen lohi, joten siitähän riitti kahteen erilaiseen ruokaan (+pää ja ruodot liemeksi kolmanteen)
Uunilohi on herkullinen ja terveellinen talviruoka. Uunilohi. Valkoviinissä haudutetut sinisimpukat ja paistettu fenkoli toivat sopivaa vaihtelua tuttuun kalaruokaan
Uunilohi / savustettu lohi. Hei-hoi arki. Vaikka ei siltä tunnu lainkaan. Eilinen oli jo olevinaan paluuta lomalta, mutta tänään ajatus vesittyi jo aamusta
Tällä reseptillä valmistettu uunilohi on niin hyvää, että ei ole sanoja sitä ylistämään. Vuoden toinen onnistunut resepti omenaisen juustokakun ohella on ehdottomasti ollut Glorian ruoka ja viini -lehdessä heti vuoden alussa julkaistu ja omaan suuhun sopivaksi muokattu kermaviilihunnutettu uunilohi, jossa lohi maustetaan ensin suolaliemessä ja sen jälkeen kypsennetään uunissa miedolla lämmöllä 42 asteiseksi
Uusi vuosi ja uudet kujeet. T-Barbeque toivottaa erittäin hyvää alkanutta vuotta kaikille. Tämän vuoden puolella tulee varmasti monenlaista mielenkiintoista ja uutta asiaa + tuotteita, joten pysykää kanavalla
Aina ei tarvitse aloittaa kaikkea alusta, jos haluaa uuden makuelämyksen. Voi esimerkiksi kopioida hyvän makuaineyhdistelmän ja vaihtaa pääraaka-aineen, kuten teimme Herra Raadelman kanssa yhteisessä reseptikehityspuuhassamme
Hedelmäinen katkarapucoctailPestolla kuorrutettu uunilohiVuohenjuusto-pekoni risottoPaistettua fenkolia, voita ja valkoviiniäRahka-juustomaljatEttei tästä postauksesta tulisi liian pitkä, tyydyn osassa resepteissä ylimalkaisuuteen