porkkanakakku on edelleen kenties se numero uno leivonnaiseni. Mutta mikä parasta, tämä porkkanakakku on tavallaan aivan kuten se lapsuusmuistojeni herkullinen ja mehevä herkku, mutta nykyaikaan ja terveystietoiselle sopivaksi päivitettynä – se on vegaaninen, gluteeniton ja siinä on vain vähän lisättyä sokeria, ainakin perinteisiin porkkanakakkuihin verrattuna
Lisää chian siemenet, vaahterasiirappi ja vaniljajauhe. Tänä vuonna sen viimein myös tein, paitsi etten leiponut torttuja monikossa vaan yksikössä, sillä kyllähän Runebergin kakkua voi myös tortuksi nimittää
kookospalmusokeri, agave- tai vaahterasiirappi) ei vegaanit. no niillähän sitä helposti sitten täytekakku saadaan aikaiseksi, kun viedään kananmunat, rasvat ja vielä täytekakusta kermat päältä
Tuhtia, täyteläistä, tiivistä ja sopivan syntistä suklaakakkua. Olen aivan liian monta kertaa pettynyt kahviloiden ja ravintoloiden suklaakakkuina myytäviin höttöleivoksiin
Modon makusiirapit ovatkin ahkerassa käytössäni, agavesiirappi toimi hyvin porkkanakakussa, Vaahterasiirappia olen käyttänyt lettujen kanssa ja kuivakakussa