Jääkaapissa marjat ja kakkukuvat silmissä sai tämä kakku alkunsa. Tulimme juhannuksen vietosta ja huomasin vadelmia jääkaapissa, joten niistä piti jotain tehdä
Vadelmapyreenä käytin kaupasta löytämääni Bonnen vadelmasosetta. Nämä Macaron-leivokset syntyivät oikeastaan vain siitä syystä, että halusin kokeilla vadelma-suklaaganachen tekemistä ja macaronkuoret tuntuivat sopivalta paikalta "hukuttaa" tuo suklainen täyte
Pudota juustomassan pinnalle muutamia tippoja vadelmapyreetä. Nämä pikkuiset juustokakkuset ovat juuri sopivia tarjottavia ystävälle/rakkaalle huomenna 14
Mutta kyllä kannattaa kokeilla vadelmapyreenkin kanssa - se on vaan niin parasta tässä kohdin. Usein ne ihan parhaat jutut löytyvät läheltä, niin läheltä, ettei niitä aina heti muista ja huomaa
100 g vadelmapyreetä. Kakku. Sekoita kaikki aineet hyvin ja kaada taikina kermasifoniin. Lataa sifoni kahdella patruunalla ja anna taikinan levätä kylmässä noin tunnin
Ilokseni huomaan, että kiinnostus oluesta myös drinkkien ainesosana on nousussa. Jee. Tämän todistaa myös Art Goes Kapakka-tapahtumassa yhdessä baarimestari Jani-Pekka Hiltusen kanssa ravintola Taivaanrannassa pitämämme tilaisuus, jossa puhuimme oluesta drinkeissä ja maistelimme Jani-Pekan erinomaisia olutcocktaileja