Valkokastike verilettujen kylkeen on aina mieheni toive, itse pärjäisin kyllä puolukoillakin, mutta ohessa myös ohje gluteenittomaan valkokastikkeeseen
Bechamel- eli valkokastike. Voitele iso uunivuoka oliiviöljyllä ja kasaa vuoronperään jauhelijakastike, valkokastike ja lasagnelevyt aloittaen jauhelihakastikkeella ja päättäen valkokastikkeeseen
Omuraisua eli riisiomeletti, jossa munakas tehdään tofusta ja kikhernejauhoista kananmunien sijaan. Täytteenä toimii kasviksilla höystetty paistettu riisi
Kastikkeena on jauheliha-tomaattikastike, mutta valkokastiketta ei ole, koska psylliumpastalevyt eivät tarvitse nestettä kypsyäkseen kuten tavallinen pasta
Etenkään kun pinnalle levittää lasagnemaiseen tyyliin kermaista valkokastiketta. Mikään maailman nopein ruoka tämä ei ole, mutta onneksi yhdellä kokkauksella syntyy isompikin satsi
Tämäkään lasagne ei tosin ilman tuskaa valmistunut, sillä kukkakaalista valmistettu valkokastike suunnilleen häviää lasagnevuoassa, joten sitä pitää olla reilusti