Kuorrutus ja koristelu. Tokaluokkalaisemme innostui eräänä iltapäivänä leipomaan ja Suomen lasten leivontakirjasta valikoitui ohjeeksi valkosuklaa-mustikkamuffinsit
Näissä toiveena oli vaaleanpunainen kuorrutus jonka toteutin värjäämällä valkosuklaata. Kasta donitsit halutessasi suklaaseen, vesi-tomusokeriseokseen tms
Täyte ja kuorrutus. Kinuskikissan idea yhdistää paahdettu valkosuklaa kirpeään raparperiin jäi pyörimään mieleen, joten päätin kokeilla täytekakun tekoa näillä mauilla
kuorrutus. tehdä kuorrutteen myös ilman vaniljakreemijauhetta. Nämä mustikkakuppikakut muuntautuivat varsin ylellisiksi paahdetun valkosuklaamurun myötä
Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata se mikrossa miedolla lämmöllä. Tuorejuustokuorrutus kuuluu perinteiseen porkkanakakkuun ja lisää kakun näyttävyyttä
Osan donitseista kuorrutin maitosuklaalla, osan valkosuklaalla. Kuorrutus. vajaa 100 g valkosuklaata. Tuossa vapun aikoihin löysin aivan sattumalta kaupasta donitsipellin
Sulata valkosuklaa pienessä pussissa vesihauteessa. Kuorrutteissa on ehtaa suklaata tomusokerisokerikuorrutusten sijaan, se taisi ystävänikin tyttöjen viikonloppuna lumota
Valkosuklaamassaa. Kuorrutus. Selvästi enemmän kannatusta kuitenkin sai tuo mousse, joka oli omastakin mielestäni tosi onnistunut ja taatusti päätyy vielä muihinkin kakkuihin, ehkä myös ilman minttua