Se maistuu sellaisenaan, ilman että siihen välttämättä ei tarvitse lisätä yhtään mitään. Valkosuklaamousse jälkiruoka on nopea tehdä ja sen voi voi tehdä etukäteen jääkaappiin odottamaan tarjoilua
M. i. e. h. n. t. ä. y. p. ö. r. j. a. k. v. l. m. o. u. V. d. s. ,. T. D. Y. K. O. (. ). A. g. N. P. J. ". 3. b. -. 2. ½. I. 6. 5. 1. S. 7. 0. 9. 4. L. E. +. /. *. w. f. i l. d l. t l
M. a. n. s. i. k. j. v. l. o. u. t. m. c. h. d. e. R. ,. ä. p. y. r. K. E. A. b. g. ö. N. /. S. I. O. U. T. (. ). L. Ä. Y. D. -. V. J. 2. 5. 1. 0. 4. 3. P. H. d l
Kakun sisältä löytyy valkosuklaamousse sekä mustikkamousse, jotka ovatkin yhdet ehdottomista lemppareistani ja keräävät aina kehuja myös muilta syöjiltä
Valkosuklaamousse. Valmista vastaavasti valkosuklaamousse. Kostuta alimmainen pohja ja levitä sen päälle ensin joko maitosuklaa- tai valkosuklaamousse ja taasen toiseen väliin toinen mousseista