Sekoitan silti lastalla, en esimerkiksi sähkövatkaimella, kun yhdistän valkuaisvaahdon manteli-tomusokeriseokseen, ettei valkuaisvaahto menetä liikaa kuohkeuttaan
Monesti harmittelin, kun en ohjetta muistanut ikinä koulussa kirjoittaa ylös. Valion ammattilaiset -sivulta täältä löytyi muistini mukaan lähes samanlainen ohje
Kääntele valkuaisvaahto taikinan joukkoon kärsivällisesti. Ohje on otettu Lunni leipoo-blogista. Taikina on vetistä ja valkuaisvaahto ei aluksi tunnu sekoittuvan joukkoon, mutta kärsivällisillä ja hellävaraisilla liikkeillä valkuaisvaahto sekoittuu taikinaan
Intiaanisokeri soveltuu ainakin siivilöitynä todella hyvin myös valkuaisvaahtoon. Nyt tein ohjeeseen sen muutoksen, että korvasin sokerin intiaanisokerilla
Ala lisäämään sokeria vähitellen valkuaisvaahtoon, ja vatkaa kovahkoksi vaahdoksi. Marengit on yksi puheenaihe usein eri leivontakanavilla, mietitään milloin sokeri lisätään, milloin sitruunaa tai etikkaa laitetaan, onko se tarpeellista, missä asteessa marengit olisi hyvä paistaa, mikä on helppo ohje
Jätä valkuaisvaahto odottamaan. Itse tutustuin kakkuun suosikkiohjelmani Strömsön kautta, jossa kokki Paul Svensson jakoi tämän ihanan mehevän ja kostean herkkukakun ohjeen
Yhdistä mascarpone/keltuaisvaahto ja valkuaisvaahto keskenään. Tuon kakun ohje ja kuvat eivät ole vielä päässeet koneelle asti, joten tässä ennen juustokakkuohjeen julkaisemista toinen keväällä nautittu herkku eli vaatimattomasti maailman parhaaksi nimeämäni tiramisu
Lisää valkuaisvaahtoa ensin noin neljännes muna-tomusokerivaahtoon. ohje yllä). Tämä kakku on aikalailla monivaiheinen ja vaatii ehkä hieman kärsivällisyyttä