Vaniljatanko maustaa herkullisen punaisen raparperimehun. Olen löytänyt jostain vuosikausia sitten helpon mehun reseptin ja sitä jatkojalostamalla syntyi tämä vaniljainen tiukempi tiivistemehu
Enemmän makua tuli minun mielestä keittämällä, mutta toki siinä maistui myös vanilja ja kaneli. Tein raparperimehua kahdella eri tavalla, toisen sitruunahapolla ja toisen keittämällä
Yhdistä vehnäjauhot, leivinjauhe, suola, vanilja ja kardemumma. Lisää raparperimehu. 1 tl vaniljasokeria / hieman jauhettua vaniljaa. 0,5 dl raparperimehua (tai mitä tahansa muuta mehua). 1 tl vaniljasokeria / hieman jauhettua vaniljaa. 0,5 dl raparperimehua (tai mitä tahansa muuta mehua)
Kakku on aivan ihanaa niin sellaisenaan mutusteltuna kuin vaniljakastikkeen tai -jäätelönkin kera. Raparperimehun heleä väri sopii loistavasti vohvelikestien kattaukseen