Moussen (tai ehkä tämä on ennemminkin vanukas) ohjeen löysin täältä. Sekoita Maizena ja loput maidosta keskenään, ja sekoita ne sitten lämpimään lakritsiseokseen
Kaada vanukas jälkiruokakulhoihin ja anna olla jääkaapissa noin kaksi tuntia. Maidoton kinuskivanukas (4 sopivaa annosta, 2 isoa)5 dl kauramaitoa (tai ehkä mieluummin soijaa. )0,5 dl maissitärkkelystä (Maizena)1 tl vaniljasokeriaripaus suolaa1 1/4 dl sokeria0,5 dl vettäSekoita puolet kauramaidosta, maissijauhot, vaniljasokeri ja suola, ja jätä ne odottamaan
Laita kiisseli/vanukas jäähtymään. 2dl maitoa2dl vettä5rkl maizena maissitärkkelystä15 palaa taloussuklaataja päälle kermavaahtoaMittaa kylmä maito ja vesi sekä maissitärkkelysjauho kattilaan ja sekoita tasaiseksi ja kuumenna sitten seos kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. 5rkl maizena maissitärkkelystä
Samoin käytin Maizenan jotain kastikesuurustetta, joten omasta vanukkaastani tuli hieman löysääkin, mutta uutta yritystä olen tehtailemassa, joten toivottavasti siihen tulisi sitten oikea paksuus