Vasikanfilee reseptejä

Oskarin nopea vasikanfilee

Asettele vasikanfileet lämpimille lautasille. Leikkaa vasikanfilee 4 palaan ja nuiji ne n. 600 g vasikanfileetä

Ruotsalainen lihapannu

200 g vasikanfileetä. 1. Viipaloi fileet neljään osaan ja painele ne litteiksi. Paloittele myös munuainen (josta olet poistanut vain uloimman rasvakerroksen) ohuiksi siivuiksi

Saltimbocca alla romana

Nuiji vasikanfileet nyrkillä tai lihanuijalla. 1. Pane jokaisen fileen päälle kinkkuviipale ja salvianlehti ja kiinnitä cocktailtikulla

Gremolata-vasikanfilee

Viipaloi vasikanfilee, sirottele päälle gremolataa ja tarjoile juuri keitetyn tagliatellen kanssa. 600 g vasikanfileetä palana

Saltimbocca alla Romana

8 ohutta vasikanfileeviipaletta. 1. Pehmitä fileeviipaleet nuijimalla. Aseta jokaiselle viipaleelle kinkkuviipale ja salvianlehti

Syömässä Ludussa

Pääruoaksi valitsimme taimenta, kukkakaalia, mätiä ja paahdettua voita (vas), sekä vasikanfileetä, haudutettua vasikanposkea, palsternakkaa ja timjamia (oik)

Ravintola Ludu - Turku

Vasikanfileetä, haudutettua vasikanposkea, palsternakkaa ja timjamia. Meillä on ollut ystäväporukan kanssa tapana viettää kesäinen viikonloppu Turussa

Raflassa - Stefan´s Steakhouse

Pääruoaksi voi vaihtoehtoisesti valita vasikanfileetä maa-artisokkapyreen, vihreän parsan ja bearnaisekastikkeen kera
Global Chef -harjoitusillallinen Kokkikoulu Espassa

Global Chef -harjoitusillallinen Kokkikoulu Espassa

Metsäsienillä maustettu vasikanfileetä, osso buccoa ja kieltä. Heinäkuun alussa minulle tarjoutui harvinaislaatuinen tilaisuus osallistua harjoitusillallisille kokkikoulu Espassa Pohjoisesplanadilla, jossa Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi ja hänen assistenttinsa Mikko Pakola harjoittelivat kilpailumenuaan
Global Chef -harjoitusillallinen Kokkikoulu Espassa

Global Chef -harjoitusillallinen Kokkikoulu Espassa

Metsäsienillä maustettu vasikanfileetä, osso buccoa ja kieltä. Heinäkuun alussa minulle tarjoutui harvinaislaatuinen tilaisuus osallistua harjoitusillallisille kokkikoulu Espassa Pohjoisesplanadilla, jossa Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi ja hänen assistenttinsa Mikko Pakola harjoittelivat kilpailumenuaan
Katkarapu-mascarponerisotto

Katkarapu-mascarponerisotto

Kivaa pääsiäisen jälkeistä aikaa kaikille. Miniloma meni nopeasti ja tuntui, että koko pääsiäinen meni vain syödessä
Klassikko testissä : Vitello Tonnato

Klassikko testissä : Vitello Tonnato

Vitello tonnato on houkuttanut minua kokeilemaan jo usean vuoden ajan. Mielessäni tiesin, että majoneesin, tonnikalan ja ruusuiseksi kypsennetyn vasikanlihan yhdistelmä uppoaa meillä varmasti

Saltimbocca alla Romana vasikasta

1. Pehmitä fileeviipaleet nuijimalla. Aseta jokaiselle viipaleelle kinkkuviipale ja salvianlehti. Yhdistä viipaleet cocktailtikulla
Filé Oscar, veal Oscar, Oskarinleike

Filé Oscar, veal Oscar, Oskarinleike

Me halusimmme vähän juhlavampaa ruokaa päädyimme todelliseen ruotsalaisklassikkoon, eli vasikanfileestä tehtyyn Oscarinleikkeeseen