Ollessani aiemmin Bangkokissa May Kaidee´sin kasviskokkikurssilla, opin siellä että saman merkin sienikastike on helpointa täydellistä paistettujen vihannesten maustetta
Aikaa kanan keittäminen vie reilun pari tuntia - varsinaista aktiivista työskentelyä vihannesten pilkkomisen, kypsän kanan perkaamisen ja liemen siivilöinnin verran
Terveellinen syöminen, kasvisten/vihannesten/juuresten ja marjojen päivittäinen runsas käyttö ei vie aikaa sen enempää kuin sen perunan keittäminen ja ruskean kastikeen teko
Tarjoile leipätikkujen ja vihannesten kanssa dippinä. Tarhanakeiton valmistus on aloitettava itse, jogurtin fermentointi, kasvisten raastaminen, keittäminen, survominen ja kuivaminen onkin helppo homma
punajuuren ja muiden vihannesten kuoret. Maa-artisokkien keittäminen kesti yllättävän kauan, kokeilen seuraavalla kerralla pienien palojen / siivujen paistoa ennen soseutusta
Vihannesten jo kiehuessa pilko perunat ja lisää ne kattilaan. Lisää vesi, fondi, laakerinlehdet, mustapippurit ja vihannekset kattilaan ja aloita keittäminen
(Ja hei, voi tässä vähän oikaista ja käyttää noiden listattujen vihannesten ja juuresten sijaan jonkun valmiin pakastevihannespussukan joka kypsyy mikrossa supernopeasti