Liemen käyttö hyvänä lihan mehevöittäjänä jäi mieleen carnitas-nyhtöpossun valmistuksesta (kts. Blogissani on tähän saakka ollut tag pulled porkille, mutta tätä haavaa nyhtöpossukin alkaa olla jo tuttu nimitys ja liharaaka-aineen laajettua lampaaseen (ja jatkossa ties mihin
Rakkaalla lapsella on monta nimeä - pulled pork, nyhtöpossu, revittyä possua. En pidä kovin paljon lampaasta, joten etsin pääsiäismenuun jotain muuta tarjottavaa
Ruokalistalla oli nyhtöpossulla täytettyjä, itse tehdyssä lihaliemessä keitettyjä pelmeneitä. Tämän syksyn viikonlopputeemaksi näyttää vakiintuneen hidas ruoka
Riisin tilalla olen käyttänyt aromikkaampaa tattarisuurimoa ja lihana mausteista nyhtöpossua. Hienonna nyhtöpossua hieman veitsellä ja sekoita sen joukkoon tattarisuurimot, sienet, kaali ja mausteet
Pulled pork eli kotoisasti nykysuomella nyhtöpossu on edullinen, ja maailman paras, bbq-herkku, jossa yhdistyy hitaasti kypsennetty rasvainen porsaanliha tulisen makeaan bbq-kastikkeeseen
Nyhtöpossu. Kyllä minä vielä niitä nyhtöpossu burgereitakin kokeilen. Pulled Pork. KAIKKIEN huulilla. ) monessa blogissa, monessa keskusteluryhmässä, lehdessä jne jne