Hillojen javispipuurojen jälkeen pöydässä oli vielä muutama puolukkapussi jäljellä. Ainakin meidän apajilla puolukat olivat melkein mustikoiden kokoisia ja todella makeita
Punaherukoista ja kvinoasta valmistettu vispipuuro on herkku viime kesältä. Mun mielestä punaherukoista tulee parasta vispipuuroa, parempaa kuin puolukoista
Minä kommentoin, että en minä kyllä vaan - ja sitten huomasin tekeväni vispipuuroa. Pidän puolukoista vain harvoissa ruokalajeissa, mutta vispipuuro on ehdottomasti yksi niistä
Tällä kertaa tein puuron punaherukoista, sillä vispipuuron voi tehdä muistakin marjoista kuin perinteisistä puolukoista (mansikoista, mustikoista tai vadelmista)
Ruisvispipuuro on perinteisen vispipuuronja ruispuolukkapuuron risteytys. Samalla reseptillä voi tehdä ruismarjapuuroa, kun vaan vaihtaa puolukat mustikoihin tai viinimarjoihin
vispipuuroa mansikoista japuolukoista kylmän maidon, maitorahkan ja mustikoiden kera. Vispipuurostakin voi saada paljon kuitua, kun sen tekee esimerkiksi speltistä valmistetusta täysjyvämannasta valkoisten mannaryynien sijaan