vuonankaalia, rucolaa, pinaattia. Jalotofua maistelin ensikertaa jo lähes kymmenen vuotta sitten, kun joulupöydästämme löytyi uunitettu ja savulla maustettu Jalotofu äitini rakkaudella valmistamana
Vastaavia salaattisekoituksiin sopivia kasveja ovat vuonankaali, pinaatti ja kähäräendiivi. Laita leivinpaperi pienelle uunipellille tai matalaan laakeaan vuokaan ja kaada seos pellille
lämmitä uuni noin 200 asteeseen, pilko salaatti (vuonankaali toimisi myös todella hyvin tässä salaatissa), tomaatti, kurkku (minä poistin vetisen sisäosan). Laita uunipellille 1-2 paahtoleivänpalaa / annos, lisää päälle hunajaa ja sesamöljyä ja laita vuohenjuustot leipien päälle. Pelti uuniin noin 10 minuutiksi
rucola, vuonankaali, ym maukkaita salaatteja). Laita pallerot leivinpaperille uuninpellille pekoninpäät alle ja paista kuumassa uunissa kunnes ottavat hiukan väriä
rucolaa, vuonankaalia, punasalaattia). Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paahda leipiä leivinpaperilla päällystetyllä uunipellillä noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on hieman sulanut ja leivät saaneet väriä