Tästä se lähtee, ensimmäinen kohde wokkikastikkeen umamille on vinegretti. Lehtikaalit tulevat rapsakoiksi nopeasti, paksummat juurekset kannattaa paistaa minuutti pari upoksissa ja nostaa hetkeksi huilaamaan ja paistaa lopullinen rapeus nopeasti hieman kuumemmassa öljyssä
Laita loraus öljyä kattilaan, kaada joukkoon juurekset, kasvikset ja perunat. Mulla starttasi taas pidennetty vkonloppu, koska ole pilkkonut talvilomani paloihin
Juurekset ja sipulit. Viljelykierrossa juurekset ja sipulit siirtyvät toisena kesänä kurpitsa- ja kaalilaatikkoon käyttämään jäljelle jääneet ravinteet
Pilko juurekset suuhun sopiviksi. Paahda hetki mausteita ja lisää joukkoon paloitellut juurekset. Lisää wokkiin tai muuhun korkealaitaiseen pannuun 1 rkl
Lämmitä suuri wokki ja kuumenna siinä desilitra öljyä. Lisää juurekset ja sienet, paista kannen alla - mutta aika ajoin käännellen - kymmenisen minuuttia
Tarjoa kala wokkitikkujenja jogurttikastikkeen kera. Wokkaa sitten muut juurekset. **********Inkivääripaistettua haukea, chilijogurttia ja wokkitikkuja- parikiloinen hauki fileinä- puolikas lanttu- kolme isoa porkkanaa- puolikas purjosipuli- salottisipuli- kaksi punajuurta- pari desiä kreikkalaista 10% jogurttia- sweet chili-kastiketta- ruisjauhoja panerointiin- oliiviöljyä paistamiseen- suolaa ja pippuria myllystäEsivalmistele kala ensiksi