Voi ei. miten sen kevennyksen kanssa. Kohta on jo kesäkuu ja eihän sille voi mitään, että tässä tulee vuorotellen kaikki sesongin herkut testattua ja juhlat juhlittua
Sain jo jokin aika sitten arvostelukappaleen Sopat. -keittokirjasta, mutta kirjan saapuessa en ollut sopallisessa mielentilassa, joten opus jäi siltä kertaa
Heitä sitten sekaan paprikat ja hetken päästä kesäkurpitsat. 1 pieni kesäkurpitsa. 1 pieni kesäkurpitsa. [ap_spacing spacing_height=”20px”]Wokkaus on mukavaa ja nopeaa ruoanlaittoa
Itse valmistetut sämpylät ovat kyllä suurinta herkkua minkä tiedä ja niin helppo valmistaa. Vaikka sämpylät ovat valmistuksen kannalta super helppoja, niin miksei niitä tule tehtyä niin usein
Jos kesävaatteet ikävästi kiristää tai jos muuten vain haluat herkutella terveellisesti on tässä sinulle aivan ihana korvike perinteiselle, sokeripitoiselle ja kermaiselle jäätelölle
Muistelen yli kymmenen vuoden taakse, kun tein ensimmäisen kerran tiramisua kokkiharjoitteliana. Silloin oli kaksi erilaista tapaa, joilla tiramisu yleensä valmistettiin
K. u. n. m. i. ä. y. t. o. s. a. d. e. h. k. l. ö. r. v. j. p. c. -. ,. V. ". A. S. R. G. w. P. J. '. 2. 0. E. H. /. L. 4. 1. 8. g. f. N. 5. Ä. M. Y. T. Ö. t l
ei sitte suklaata sekaanhyvä croissanti on varmaan paras leipomoasia musta, täällä vaan kaupassa suurin on littania jo kaupassa, mauttomia ja haaleaksi paistettuja
Ripaus unikonsiemeniä tuo myös kivaa makua, puhumattakaan omasta suosikistani kurpitsansiemistä, joita kannattaa ripotella näkkärin päälle, paahdettuna suolaisena nämä ovat niin herkullisia
Kurpitsamanialta ei voi välttyä. Itse olen ”löytänyt” kurpitsan vasta muutama vuosi sitten ja vaikka sen jälkeen olen kokeillut vaikka mitä erikoisimpia tapoja käyttää tätä ihanuutta, oma ehdoton suosikkini on yksinkertaisesti uunissa paahdettu
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.