Omasta mielestäni raparperimehu on ehkäpä mehuista parhainta ja sitä on todella helppo tehdä. Kun joka nurkka puskee raparperia eikä raparperipiirakkaakaan jaksa syödä määräänsä enempää, kannattaa varsia alkaa työstää mehuksi
Kerta se on ensimmäinen kaikissa asioissa. Kuten tuoremehun valmistuksessa. Oli ystävien kanssa puhetta raparperisadosta, mitä itse kullakin näyttää pukkaavan eri suunnista
Keittelin tätä raparperimehua perjantaina äidin syntymäpäiväkakkua varten. RAPARPERIMEHU1 litra raparperia paloina kuorineen0,5 litraa vettä1 dl sokeria0,5 sitruunan mehuLaita pilkotut raparperit ja vesi kattilaan
Omenalla säväytetty raparperimehu. Meillä kasvaa maalla mummolassa paljon raparperia parissakin eri paikassa ja muutama viikko sitten äitini kiikutti ison sankollisen raparpereja käyttööni
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.