Ja jos siellä arkaillaan pihvipaistamisen kanssa, niin ei hätää - paketista löytyy nimittäin selkeät ohjeet, joilla onnistuu vähän kokemattomampikin kokki
En pystynyt viikon aikana hahmottamaan yhtään merkkiä tai nimeä koreaksi, mutta onneksi metrosta ja katukylteistä löytyy Soulissa nimet myös englanniksi
M. u. r. e. a. h. d. t. s. m. n. l. j. i. p. ä. P. v. ,. k. S. o. y. g. f. T. ö. V. b. L. R. 1. 8. 0. -. J. I. A. O. ”. H. C. ’. K. c. F. 3. 2. 4. d l. t l
Viikonlopun herkkuateriaksi paistettiin kunnonpihvit ja niiden kanssa tehtiin uunikasviksia. On tärkeää muistaa ottaaa liha hyvissä ajoin huoneenlämpöön ennen paistamista
Näin pihvion medium. Hienonna punasipuli pieneksi. sipulit raastettuna tai pilkottuna. Käännä ja ota pihvi pois kun ekat veripisarat ilmestyvät pihvin pintaan
Kaavi jauhelihamassa puhtaaseen kulhoon ja anna tekeytyä jääkaapissa hetken aikaa. Loppukypsennä pihvejä tarvittaessa uunissa 185 asteessa 5-10 minuuttia pihvin koosta riippuen
Piirakan ulkonäkö kärsi valinnasta hieman, kun jouduin jumppaamaan jo kaulittua taikinaa aavistuksen liian isoon vuokaan, mutta makua se ei haitannut tippaakaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.