Nyt täytyy taas tehdä tunnustus, että enpä ollut koskaan tätä ennen tehnyt itse bolognesekastiketta. Bolognese kuuluu meillä niiden "pyhien ruokien" joukkoon, johon on aika uhkarohkeeta lähteä tekemään mitään muutoksia
tapaan, mutta nyt kun tämä ihana Crock-Pot on kotona, niin mikäpä olisi parempaa kokata seuraavaksi, kuin hauduttaa pitkään herkullista bolognesekastiketta
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Tykkään soveltaa ruokia mutta sitten on tiettyjä klassikoita jotka haluan tehdä mahdollisimman oikeaoppisesti, kuten juuri bolognesekastike, mutta mikä sitten on se aidoista aidoin bolognese
TÄNÄÄN on ihanien härkäpapusämpylöiden vuoro. Muistathan muuten käydä osallisumassa (jos et ole jo niin tehnytkin) arvontapostaukseen, jossa kaksi voittaa Verso tuotepaketin
Viime viikolla mulle iski aivan kaamea bolognesekastikehimo. Bolognesekastikehimon taustalla saattoi olla syksyinen ilma ja kesäflunssa, joka meinasi uhkaavasti pukata päälle
Pastakastike on oiva vaihtoehto perinteiselle bolognesekastikeelle. 15 basilikan lehteä40 g parmesaanijuustoa paloina100 g sipulia puolikkaina1 valkosipulinkynsi20 g öljyä1 punainen paprika kuutioina1 keltainen paprika kuutioina70 g tomaattipureeta70 g vettä100 g soijarouhetta1/2 tl paprikajauhetta30 g punaviiniä1-2 tl suolaa3 ripausta pippuria700- 750 g tomaatin puolikkaita1 tl meiramia1 tl oreganoa1
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Aiemmin blogissa esiteltiin perinteistä ragùa ja sen omaa versiota. Tällä kertaa kokeilin tehdä annoksen muuten samalla tavalla, mutta käytin punaviinin sijasta valkoviiniä
NÄISTÄ kavispihveistä yhdessä hunajaisen fetakastikkeen kanssa tuli ihana herkkuannos. Täyttävyyttä ja proteiinia lisäsin helpolla Verson luomulaatuisella härkäpapumurskalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.