Nyt täytyy taas tehdä tunnustus, että enpä ollut koskaan tätä ennen tehnyt itse bolognesekastiketta. Bolognese kuuluu meillä niiden "pyhien ruokien" joukkoon, johon on aika uhkarohkeeta lähteä tekemään mitään muutoksia
tapaan, mutta nyt kun tämä ihana Crock-Pot on kotona, niin mikäpä olisi parempaa kokata seuraavaksi, kuin hauduttaa pitkään herkullista bolognesekastiketta
Olen aivan ihastunut kasvispiirakkaan. Se sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kasvispiirakkaa voi tehdä iltapalaksi jääkaapin jämistä, sitä voi valmistaa vieraille laadukkaista luomukasviksista tai sitä voi tehdä retkievääksi
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Tykkään soveltaa ruokia mutta sitten on tiettyjä klassikoita jotka haluan tehdä mahdollisimman oikeaoppisesti, kuten juuri bolognesekastike, mutta mikä sitten on se aidoista aidoin bolognese
G. R. &. V. 7. /. 2. 0. 1. K. a. n. s. i. r. e. p. t. o. l. k. u. j. ä. h. d. P. y. ö. m. I. v. ,. -. O. g. (. N. ). H. M. T. 4. S. b. J. L. 5. t l. r k
Viime viikolla mulle iski aivan kaamea bolognesekastikehimo. Bolognesekastikehimon taustalla saattoi olla syksyinen ilma ja kesäflunssa, joka meinasi uhkaavasti pukata päälle
Mahtaako koulussa vielä olla tapana tarjota juureslohkoja, porkkanoita ja lanttuja lapsille. Minun kouluaikanani lanttu- ja porkkanapaloja tarjottiin usein aterian lisukkeena
Pastakastike on oiva vaihtoehto perinteiselle bolognesekastikeelle. 15 basilikan lehteä40 g parmesaanijuustoa paloina100 g sipulia puolikkaina1 valkosipulinkynsi20 g öljyä1 punainen paprika kuutioina1 keltainen paprika kuutioina70 g tomaattipureeta70 g vettä100 g soijarouhetta1/2 tl paprikajauhetta30 g punaviiniä1-2 tl suolaa3 ripausta pippuria700- 750 g tomaatin puolikkaita1 tl meiramia1 tl oreganoa1
Bolognesekastike on maistuva arkiruoka ja vieläpä hyvin helppo valmistaa. Ruukullinen tuoretta basilikaa antaa kastikkeelle makua, raikkautta sekä väriä
Macaronit ovat ahh,niin ihania mutta joskus ne haluavat olla vähän konstikkaita. Jos on todella hyvä pursottaja, niin voi pursottaa massan suoraan leivinpaperille pellille
1. Vaahdota vehnäjauhot ja voi, lisää sokeri ja kananmunat joukkoon, vaahdota massa. 2. Pursota haluamasi muotoisia pikkuleipiä , paista uunin keskitasolla 225 asteessa n
Aiemmin blogissa esiteltiin perinteistä ragùa ja sen omaa versiota. Tällä kertaa kokeilin tehdä annoksen muuten samalla tavalla, mutta käytin punaviinin sijasta valkoviiniä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.