Vähän taas erikoisempaa luvassa - näkkäriä ja broilerinmaksaa. Tähän annokseen sain innoituksen ( näin poikkeuksellisesti ) armeijasta, jossa näkkileipä ja maksamakkara ovat tulleet tutuiksi osana aamupalaa
Ankankoivet olivat jokunen aika sitten Lidlissä tarjouksessa, jolloin niitä tuli ostettua. Samalla reissulla mukaan tarttui myös kokonainen ankka, jonka valmistamme joskus myöhemmin
A. n. k. a. r. i. t. p. e. l. s. -. u. v. (. 4. ). 7. 0. g. 2. f. ä. o. j. 1. ,. 5. /. d. b. m. z. H. h. y. N. L. ö. R. P. M. J. K. S. U. 3. T. 8. d l. t l
kuvauksen takia vain vähän kastiketta, oikeasti lautanen ui herkullisessa kastikkeessa. Olimme muutaman päivän poissa kotoa, jonka ajaksi jätimme paahtopaistin marinoitumaan
500 g maksaa (käytin pakastettua broilerinmaksaa ja viipaloitua naudanmaksaa)1 iso porkkana1 sipuli 2 rkl vehnäjauhoja1-2 dl vettä mustapippuria, valkopippuria1 dl kermaasuolaavoita paistamiseenTeko-ohje
Olipa kerran synkkä ja myrskytön yövuoro töissä. Hereillä pysyäkseni päädyin selailemaan lehdistä reseptejä, ja bongasin tämän maksapateen reseptin Kotiliedestä 25/2013
Olen Tapas keittokirjan ohjetta muokannut vaan sen verran, että Tapas kirjassa on ohjeessa 400 g tuoretta broilerinmaksaa, mutta minulla 300 g sen takia, että Suomessa myydään pakastettua broilerinmaksaa 300 g. 2-4 annostaValmistusaika 30 minuuttia + 2 h marinoitumisaikaa300 g broilerinmaksaa puhdistettuna valkosipulioliiviöljyämerisuolaahienonnettua kevätsipuliarouhittua mustapippuria2 -3 keskikokoista jauhoista perunaa2 keskikokoista punasipulia ohuina suikaleina8 viipaletta savustettua pekonia ohuina suikaleina20 g voitaValmista marinadi. 300 g broilerinmaksaa
250 g broilerinmaksaa. 250 g broilerinmaksaa. . Taito kirjoittaa reseptejä luovasti ja motivoivasti - kunnioittaen kollegan osaamista ja samalla saman reseptin helppolukuisuus ja avautuminen myös vähemmän ruokaa tehneelle,
E. i. o. l. e. n. s. m. ä. k. r. t. a. ,. u. h. I. H. A. N. M. T. U. L. v. y. ö. d. p. K. b. S. j. V. J. P. 2. 0. g. 4. 9. 5. €. /. -. O. *. B. C. G. F. ). c. 1. ½. (. Y. t l
Broilerinmaksaan ihastuneena valmistin sitä toistamiseen. Tällä kertaa valkoviinissä hauduttaen. Ohje on otettu Glorian Ruoka&viini -lehden numerosta 60 (3/2009)
Broilerinmaksaa en ole aikaisemmin edes maistellut. 350 g broilerinmaksaa500 g penneä50 g voita1 sipuli2 valkosipulin kynttä2 tl raastettua appelsiininkuorta2 laakerinlehteä1,25 dl punaviiniä2 rkl tomaattipyreetä2 rkl kermaa (laitoin kokonaisen purkin creme fraichea, onko siinä nyt sit 150g)1. 350 g broilerinmaksaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.