Ceviche siiasta perulaiseen tapaan
Blond Kitchen
Blond Kitchen
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Neljän ruokailijan alkuruoka-annokseen tarvitaan
  • 200 gr tuoretta siikaa fileoituna ja ruodottomana
  • 1 kevätsipuli (käytin tällä kertaa kevätpunasipulin)
  • 2 limen mehu
  • 1/2 tl Maldon-suolaa
  • 1/2 - 1 tuore chili riippuen vahvuudesta
  • 1/2 tuoretta korienteria hienonnettuna
  • 12 lehteä thai-basilikaa tai sitruunabasilikaa hienonettuna (ei välttämätön, voit korvata sen myös lehtisellerin vihreällä osalla)
  • oliiviöljyä
  • mustapippuria

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.