800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Monelle kasvisruokailijalle on varmasti tuttu Elina Innasen kirjoittama Chocochili -blogi. Suomalaisia kasviksia on käytetty monipuolisesti ja kekseliäästi, mikä sopii ainakin minulle hyvin
Jauhelihalasagne missä maku, rakenne ja suutuntuma kohtasivat. Tässä olen samaa mieltä Sivumaku-bloggaajan kanssa näistä levyjen vaikeudesta asetella, ilman katkomista
1. Filee. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Ruskista filee paistinpannulla ja nosta uuninkestävään vuokaan. Kypsennä uunissa noin tunti, kunnes sisälämpötila on 80 astetta
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.