Clafoutis on ranskalainen vanukasmainen piiras, jonka taikina on pannukakkua muistuttava. Clafoutis onnistuu kuitenkin loistavasti myös mantelijauhoista tehtynä
N. o. n. i. y. t. s. e. l. k. u. r. f. m. ä. T. (. a. ). b. j. K. v. h. ö. ,. d. c. P. p. g. -. L. S. 2. J. O. R. 5. V. M. 1. 0. A. 6. H. d l. m i. h ,
C. l. a. f. o. u. t. i. s. n. m. e. k. p. r. V. v. g. j. h. ,. y. ä. d. Ä. ö. L. U. J. 2. 3. 0. 7. 5. 1. /. 4. K. S. P. -. N. '. é. c. x. B. R. b. T. h l. d l. t l
Kun hillon tekee suomalaisista metsämustikoista, Chian siemenistä ja. Jos teet mustikan satokaudella hilloa tuoreista mustikoista, kannattaa lisätä hiukan vettä marjojen sekaan, jotta siihen tulee tarpeeksi nestettä, jonka Chian siemenet voivat hyydyttää
Kesäaika jess, tuntuu vielä hieman oudolta kun illat niin pitkälle valoisaa, mutta ihanaa. Tässä teille keväinen aamupalaresepti, tai iltapalaksi, tuorepuuro
Clafoutis on ranskalainen herkku, joka perinteisesti valmistetaan kirsikoista. Voit käyttää clafoutis pannukakkuun vadelmien sijaan myös kirsikoita, luumuja tai omenakuutioita
Nämä pullat voi tehdä mustikoiden kera tai ilman tai vaihtaa johonkin toiseen marjaan. Puolen litran taikinasta tulisi 32 pullaa, mutta itse tein puolikkaasta rahkapullia ja toisesta puolikkaasta pikkupullia
Olenko jo hehkuttanut chia-siemeniä. Ne ovat aivan mahtavia. Pellavansiementen tavoin ne luovat ympärilleen hyytelömäistä ainetta nesteessä seistessään, mutta toisin kuin pellavan, chian maku on hyvin neutraali ja sopii siis kaikkeen
Vaikka. leipominen ei ole mulla se pääjuttu niin rakastan leipoa tosi paljon. Kakkutilauksia on tullut kesänaikana ja olen tehnyt niitä aina miten olen
T. ä. s. t. o. h. j. e. a. v. l. m. i. u. k. r. n. g. p. d. ,. Y. y. H. P. ö. M. ). K. E. (. 2. 6. x. 1. 9. c. N. 5. 0. J. f. A. 3. 4. /. S. L. V. -. d l. t l
Kesäinen rahkakakku syntyy helposti käsillä olevista marjoista. Itse käytin vadelmia ja mustikoita, jotka kävin omalta pihalta poimimassa ja laitoin tuoreena kakkuun
Mikäs sen parempi tapa aloittaa päivä, kuin syödä kunnon äklömakeeta bannofeeta. Tai täytyy tunnustaa, että päällä olevien mustikoiden (ja musta-ja punaherukoiden) ansiosta tämä ei ollut IHAN NIIN äklömakeeta kuin perusbannofee
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.