V. i. m. e. v. k. o. n. s. u. t. a. j. l. ä. K. M. h. 1. 6. 0. r. ,. S. y. 3. L. 4. p. J. ö. d. P. '. C. q. A. b. (. T. ). U. E. g. R. f. 8. O. -. 2. 5. c. I. N. d l. c m
…. t. a. i. s. e. n. ½. C. o. q. u. v. ,. k. b. r. l. p. ä. y. S. h. m. V. j. -. O. T. N. d. ö. R. A. B. 2. 1. 3. 0. /. 6. 7. g. 5. P. K. L. *. ü. ô. J
Haudutusliemeksi kukkoa viinissä -pataan sopii edullinen ranskalainen punaviini Bushman. Anna hautua kannen alla liedellä miedolla lämmöllä noin 40 minuuttia tai 150-asteisessa uunissa 1 1/2
Korppujauhojen määrää voisi mielestäni silti vähentää ainakin puolella desillä, kermaviiliseoksesta tuli ohjeen määrillä ja turvotusajalla kovin tankeaa ja sitä oli vaikea saada sekoittumaan jauhelihan kanssa tasaisesti
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Ruusukaali ja pekoni sopivat hyvin keskenään. Hauduta kannen alla. Kerää salaattilautaselle kurkkua, tomaattia ja salaattia
Huuhtele parsat, ja napsauta niiden juuresta kova puumainen osa pois. Asettele parsa-pekonikääröt leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskitasolla n
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.