Ootko ihan varma, ettei tää oo lihaa. Lainaus on Markukselta, joka maistoi nyhtökauraa. Hän haarukalla vielä erotteli nyhtökauran säikeitä toisistaan ja pohti, että nyt on sua ehkä huijattu
Näitä oon tehnyt joskus 16-vuotiaana viimeksi, suurimman korea innostukseni aikoihin. Ihan sattumalta tuli vastaan täällä, ja muistin kuinka hyviä nää olikin
Oon pikkuisen kallellaan ollut jo kauemman aikaa tuonne korealaiseen keittiöön. Niin hullu en ole minäkään, että tuunaisin Suomen kesän superherkut, nuo mustan maan kalpeat mukulat, korealaiseen ulkoasuun, mutta juuri nyt on oikea aika kokeilla näitä, kaupoissa kun alkaa olla tarjolla suht edullisia uusia perunoita muilta mailta
Kun selaa blogia tammikuun osalta taaksepäin, huomaa että minulla on nyt ollut joku ihme craving yhdistää maapähkinävoi tulisiin ja mausteisiin makuihin
Taas yksi kimchi-ohje. Korealaiset mungpavuista, kimchistä ja vihanneksista tehdyt suolaiset pannukakut ovat helppo ja nopea (kunhan muistaa laittaa pavut likoamaan
Sen jälkeen kun päätin pistää Maitotytön sukusyntymäpäiville lihapullabaariin pystyyn tuntui, että joka ikinen naistenlehti, sanomalehti, ruokalehdistä nyt puhumattakaan, oli laillani valinnut tammikuun teemaksi lihapullat
Kimchi on korealaista fermentoimalla valmistettua vihannessäilykettä. Kimchiin tulee yleensä ainakin kiinankaalia mutta muut ainekset ja mausteet vaihtelevat
Olen jo pidempään miettinyt, että nyt kun ruokapuoli alkaa olla aika hyvin hanskassa ja luomu on tullut isoksi osaksi syömisiä, niin voisi alkaa kiinnittää enemmän huomiota myös siihen, mitä kemikaaleja sitä iholleen läträä päivästä toiseen
Ensikosketus Singaporeen. Lau Pa Sat -hawker centre. 1. 9. 2016 by Merja Jätä kommentti. Lentokentältä pääsin puheliaan ja avuliaan taksikuskin kyytiin
Korealainen suosittu talviruoka bulgogi tarkoittaa grillattuja lihaviipaleita, jotka saavat ruskean värin ja rapean pinnan tulikuumalla rautaparilalla ja/tai avoliekin päällä grillattaessa
Hiphei ja vuosi kohta onkin päätöksessään. Nyt on tullut jaettua parhaat reseptini jo uuden vuoden pöytään ja tänään pistetään vuosi pakettiin jo hieman etuajassa, sillä huomenna en aio blogiani päivitellä, vaan keskittyä olemiseen ja hiihtämiseen Lapin rauhassa
thaimaalaisesta chilikastikkeesta korealaiseen gochujang chilitahnaan. Juuri. nyt kun sriracha-kastike pullot ovat viimeinkin löytäneet tiensä ruokakauppojen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.