Alkuperäinen resepti bbq-kastikkeeseen löytyy Suolaa jahunajaa-blogista. Itse tein siihen pientä hienosäätöä ihan vain siksi, että kaapista löytyi valmiiksi aineita, joilla pystyin korvaamaan ruokosokerin ja punaviinietikan
K. o. k. a. s. i. n. ,. ö. j. p. ä. d. y. r. u. t. v. e. O. l. h. m. E. 1. 5. b. g. A. J. M. B. q. -. R. f. N. c. w. S. Q. (. ). T. '. P. H. 3. 2. 0. +. L. 6. /. Y. k g. d l. t l
Nyt, kun tämä muutaman viime vuoden aikana supersuosioon noussut ruoka alkaa olla jo hieman "so last season", ajattelin minullekin olevan vihdoin paikoillaan kokeilla sen valmistusta
) Tänään meillä on pizzaperjantaijaajattelin tekasta bbq-kastiketta yhdeksi täytteeksi. Viimeksi tehdessäni nyhtöpossua oli ajatuksena tehdä blogiin julkaisu bbq-kastikkeesta
V. i. m. e. s. n. ,. u. t. v. ä. h. o. p. k. l. j. a. r. S. P. B. Q. -. T. g. C. y. d. K. b. q. c. w. O. 1. 2. 3. ö. (. ). A. 5. '. L. 4. 0. /. 7. d l. t l
Minulla ei sinänsä ole mitään niitä vastaan, mutta itse tekemällä tiedän tarkalleen mitä ruoka pitää sisällään ja muutenkin itsetehty on mielestäni usein yksinkertaisesti todella paljon parempaa
Molemmat ovat erittäin monikäyttöisiä ja riittoisia. Bbq-kastikeella voi maustaa lihoja kuten ribsejä, sisä- ja ulkofilepihvejä, entrecôteita ja kanan rintafileitä
Siitä tulee hyvä keiton pohjaja tässä ruokalajissa sillä voi hieman notkistaa BBQ-kastiketta. Resepti on omaa tuotantoa ja se syntyi etsimällä netistä erilaisia BBQ-kastikereseptejä
Tästä on nopeasti tullut jo yksi itseni ja miespuolisten ystävieni lempiruoista. Jopa isäni ihastui täysin tekemääni Pulled Porkiin, joten pitääpä jakaa tämä versio sitten kaikkien tietoisuuteen
N. ä. i. n. p. s. e. a. l. k. u. o. t. m. h. v. K. j. r. b. ,. ". V. d. y. H. 1. c. 2. ö. w. ½. D. -. P. (. f. ). L. S. A. O. g. R. 0. °. C. 5. 6. d l. k g
O. n. e. k. s. i. g. r. l. m. o. a. t. ,. ä. S. u. E. h. j. v. p. J. y. d. T. ö. K. G. b. q. -. Q. P. R. 1. 6. V. B. L. c. C. w. &. 3. 4. /. 0. 2. W. A. f. 5. Ä. N. x. k g. d l. t l
Mehevää naudan kylkeä saa grillaamalla hitaasti ja pitkään matalassa lämmössä. Lopuksi otan hiilillä ihanan hiilloksen maun ja samalla glaseeraan ribsit omatekoisella herkullisella BBQ-kastikeella
L. ö. y. s. i. n. v. a. h. e. m. p. l. u. o. t. T. k. b. -. d. ä. (. r. ). j. O. S. F. K. J. A. U. H. E. I. P. V. M. R. 5. 0. g. 2. c. ,. 3. B. Q. 4. 1. /. f. t l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.