Koska moni varmasti kamppailee sokerikoukun kanssa -varsinkin näin heti joulun ja uuden vuoden jälkeen ajattelin kirjoitella ajatuksia siitä kuinka siitä sokerikoukusta voisi päästä eroon
Tämän lisäksi hän kysyi minulta vinkkejä - hänkin on sokerikoukussa ja haluaa päästä siitä eroon. Suklaata, sipsejä, jäätelöä, herkkupullia ja piirakoita - kaikkea, mikä luokitellaan herkuksi, en syö
Juhlapyhät on ohi ja jotain rotia elämään olisi kai saatava. Moni varmaan nautti juhannuksena alkoholia, jonka seuraukset alkavat jo pikkuhiljaa tasaantua
Herkullisen pohjan kruunaa mustikat ja ihana kermaviiliseos - piirakka ei ole turhan makeaa. Hieman terveellisempää mustikkapiirakkaa saa tällä Arleenan sanomat -blogista löytämälläni kauraisen mustikkapiirakan ohjeella
Osa hyödyntää lämmitettyä kulhoa, itse teen carbonaran hiukan jäähtyneellä, mutta edelleen lämpimällä pannulla ja sekoitan raivokkaannopeasti kananmuna-juustoseoksen pastan joukkoon
Ruokaa tulee melko paljon ruokatarvikkeita jotka monella ehkä kuuluvat hieman erikoisempien joukkoon, kuten maapähkinäöljy jahoisin-kastike, mutta voin luvata, että tätä ruokaa tekee mieli tehdä usein kun sen makuun kerran pääsee, joten öljyt ja kastikkeet eivät tule hapantumaan kaapin perälle
- marjojaja hedelmiä. - ½ dl mustikoita. Itse olen oikea herkuttelijaja viime aikoina olen taas kiinnittänyt huomiota liialliseen sokerin puputtamiseen
Tällä helpolla ja nopeatekoisella piirakkaohjeella olen tehnyt jo monta kertaa suolaista tarjottavaa, mutta nyt vasta huomasin, että ohje on jäänyt laittamatta blogiini
Tumma suklaa-, vadelma- ja valkosuklaatäytteet ja kuorrutteet. Ruusukoristeiden pursotus käy yllättävän nopeasti - tekniikan voi kurkata vaikkapa tästä Lori's Bakeryn videosta
Viime aikoina on tullut kokattua näitä vartissa valmista ja hävikistä herkuksi -teemaisia ruokia, sillä koitan saada käytettyä kuiva-ainekaappieni, maustekaappieni ja purkinjämien kautta ruokavarastoni tyhjiksi
Hampurilainen, kaikkien grilliruokien kanta-emoja äiti. Pihvin raaka-aineesta ei voi liikaa paasata. Eikä suotta, lukuisat maistuvat vaihtoehdot, ajan trendeihin mukautuvat täytteet
Olin aikeissa grillata, mutta kelit ja energiat eivät ohjanneet grillille. Katselin varhaiskaalia ja sipulinvarsia vihanneslaatikossa ja mietin mihin nämäkin hukkaisi
suklaa-nougat juustokakun ja vuoka toimi siinä loistavasti. Suklaa-nougat juustokakku. Sain blogini kautta testattavaksi aivan ihania Lékuén tuotteita ja inspiroiduinkin kokeilemaan heti tuota irtopohjavuokaa
Uusia tuulia -blogissa täällä oli hyvän kuuloinen ja näköinen viljaton leipä. - Leipäkuukausi -. Halusin kokeilla tätä vähähiilihydraattisuuden ja gluteenittomuuden takia, vaikka meillä ei mitään ehdottomia ruokavalioita olekaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.