200 asteeseen
Laita taikina leivinpaperilla päällystetylle uunivuoalle. Halkaise oliivit tai tomaatit. Painele sormella taikinaan pieniä kuoppia ja laita oliivit niihin. Voitele leivän pinta oliiviöljyllä. Ripottele leivän päälle rosmariinia ja merisuolaa oman maun mukaan. Paista uunin alatasolla n. 20 minuuttia Nauti!
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
T. ä. m. n. a. u. i. e. r. s. p. t. l. ö. y. A. B. g. k. j. J. o. O. h. v. f. S. ,. M. V. F. 5. d. 1. 2. /. (. ). +. K. ". R. -. 4. 0. L. Ä. H. 6. 7. 3. E. N. P. ♥. i l. d l. t l
K. e. r. o. i. n. a. m. ,. k. u. t. f. s. h. y. v. ä. p. z. j. l. P. (. ). T. d. A. S. 0. -. O. D. c. 2. %. V. ö. U. 5. C. 1. I. g. b. '. w. W. F. E. l
Vietimme sunnuntaista loppukesän päivää ystävien kesken brunssin ääressä. Aina kun on hyvä syy leipoa, niin minähän tyttö leivon, vaikka edellisen yön juhlat vielä painaisivatkin vanhan ryhtiä
Teemun ylistämällä fantastinen leipä ohjeella todellakin valmistuu herkulliset sämpylät. Resepti on helppo, koska taikinaa ei varsinaisesti tarvitse vaivata, eikä kohottaakaan kuin kerran
Tämä versio lohesta oli aivan fantastinen. [ap_spacing spacing_height=”20px”]. R nappasi Glorian Ruoka & Viini lehden numeron 1/2009 auki ensimmäiseltä sivulta ja ehdotti että tekisimme tämän reseptin
Jamie Oliverin fantastinen kalapiirakka on yksi perheemme sunnuntai-illallisten vakioruuista. Jonkinlaista lohturuokaa, vaikka tuota sanaa vieroksunkin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.