Fantastinen foccaccialeipä
Kaisun Kokkikirja
Kaisun Kokkikirja
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 pss kuivahiivaa
  • 1 tl suolaa
  • 3 dl kädenlämpöistä vettä
  • 2 tl kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Kylmäpuristettua oliiviöljyä
  • Rosmariinia
  • Merisuolaa
  • 200 asteeseen Laita taikina leivinpaperilla päällystetylle uunivuoalle. Halkaise oliivit tai tomaatit. Painele sormella taikinaan pieniä kuoppia ja laita oliivit niihin. Voitele leivän pinta oliiviöljyllä. Ripottele leivän päälle rosmariinia ja merisuolaa oman maun mukaan. Paista uunin alatasolla n. 20 minuuttia Nauti!

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.