Grillaa possuvartaat tai pariloi kypsiksi. Leikkaa fileet 2 osaan, noin 15 cm. n paloiksi. Leikkaa palat pituussuunnassa sentin paksuisiksi viipaleiksi (yhdestä saat 4 noin 4 cm leveää viipaletta)
Yleisaasialainen nakkikioskiruoka, grillivartaat sataykastikkeella, vei kielen jo kahdeksankymmentäluvun loppupuolella ja melkein siitä saakka olen valmistanut sitä monenmoisiin juhliin
For English please see here. * * *. Aasialaisittain marinoituihin kanavartaisiin ja pähkinäiseen satay-kastikkeeseen tulee himo - ei siitä mihinkään pääse
* * *. For English please see here. Korealainen keittiö ylittää minun ymmärryskykyni. Miten käymismenetelmä voi tuottaa toisaalta niin jaloja tuloksia kuin viini, mutta myös jotain niin käsittämätöntä kuin kimchi
Aasialaiset maut ovat olleet mieleeni jo useamman vuoden. Suunnilleen yhtä kauan olen haaveillut illallisesta Helsingin aasialaisten makujen helmissä, Farang- ja Gaijin-ravintoloissa
Pahasti jälkijunassa laahaa nämä minun postaukset. Eihän sitä koneen ääressä ehdi olla, kun puuhaa riittää sisällä ja ulkona niin, että hädin tuskin nukkumaan ennättää
Hoisin-possuvartaat. Meidän possuvartaat kypsyivät hiiligrillissä suoralla tulella n. Resepti näihin huisin hyviin hoisinkastikkeella maustettuihin possuvartaisiin löytyi kokkipottilasta
Tällä hetkellä koko Suomi taitaa grillata, joten täytyy tehdä myös itse parhaansa tällä saralla. Nyt vuorossa on kaksi erilaista grillivarrasta, joista toisen pääraaka-aine oli possu ja toisen punamullo
Possuvartaat Souvlaki tyylisesti. Possuvartaat Souvlaki tyylisesti. Lueskelin eräänä päivänä muita ruokablogeja ja törmättyäni Suolaa ja Hunajaa -blogissa tzatzikin ohjeeseen järkytyin
1. Leikkaa liha poikkisyin 3 cm leveiksi ja 10 cm pitkiksi suikaleiksi. Sekoita marinadin ainekset keskenään, lisää lihasuikaleet ja anna marinoitua pari tuntia
1. Leikkaa kasleri pieniksi paloiksi. Ruskista palat öljytilkassa pannulla. Sekoita teriyakikastike, appelsiinin mehu ja kuoriraaste sekä siirappi tai hunaja keskenään
Näihin vartaisiin tutustuin Thaimaan matkalla enkä voinut olla kokeilematta niitä itse. Iltaisin ei voinut olla ostamatta herkullisia kana- ja possuvartaita katukeittiöistä, kun olivat vielä niin halpoja
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.