Papumuhennos. Eilen iltapäivällä laitoin ruskeat pavut likoamaan raikkaaseen veteen. Minulla ei ollut vielä illallakaan ajatusta, mitä pavuista tekisin
KUMINAINEN PAPUMUHENNOS. Pitkään teki mieli kuminaa, mutta en tiennyt, miten sitä käyttäisin. Kiitos Satulle vinkistä yhdistää se tomaattiin ja papuihin
Tee seuraavaksi papumuhennos. Mulla oli kuulkaa hirveän hieno idea männä viikolla. Sivumaun Jani huhuili Facebookissa, että Tammelan K-marketissa oli pari pakettia nyhtökauraa
Fûl (tämän ruokalajin nimen näkee usein englanniksi translitteroituna "foul"). Heidi toivoi alkuvuodesta, että jakaisimme hiukan enemmän vierailla mailla hankittuja ruokakokemuksiamme
Papumuhennos. Meillä eurooppalaisilla on todennäköisesti aika paljon vääriä käsityksiä meksikolaisesta ruuasta, mutta yhden asian on oikea meksikolainen minulle vahvistanut
Tämä on keitto, vaikka se yhtä hyvin voisi olla musta papupata tai papumuhennos, se on kuitenkin paksua keittoa ja sitä voi hyvin syödä kylmänä leivän päällä, kunhan vain ei ota mukaan liikaa nestettä ja vielä halutessaan voi soseuttaa keiton jolloin se sopii vieläkin paremmin leivänpäälliseksi
Papumuhennos, joka pitää sisällään valkoisia papuja, possunlapaa, verimakkaraa, mausteista kastiketta ja sahramia, on tunnettu nimellä Fabada Asturiana
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.