Nyt hieno gazpacho, ilman turhia kikkailuja. Tarjoillaan kylmänä. Gazpacho on alkuperältään leipäkeitto, mikä syntyi kun yhdistettiin kuivahtanutta vaaleaa leipää, oliiviöljyä, suolaa ja viinietikkaa sekä valkosipulia
Toki tämä voisi toimia myös niin, että suklaan sulattaa ensin mikrossa ja lisää sen kylmään maitoon. Kun kaakao on jääkaappikylmää kaada se kahteen korkeaan lasiin, pursota pinnalla kermavaahtoa ja koristele haluamallasi tavalla
H. o. l. a. c. h. i. s. y. u. ,. m. t. e. n. k. r. ä. T. b. g. p. (. v. j. ). S. -. E. ö. d. K. z. G. J. N. w. C. 8. 2. 1. 3. /. ½. L. 0. 5. P. 4. B. x. 6. D. M. ) l. t l
Gazpachoa meillä syödään joka kesä kun lämpömittari kipuaa hellelukemiin. Eiköhän niitä lämpimiä päivä vielä tähänkin kesään osu, onhan kesää vielä kuukausi jäljellä
Sanotaan, että kylmä kahvi kaunistaa. Koska kuitenkin baarikaappi edelleen kumiseen tyhjyyttään (meiltä ei näköjään löydy nykyään kuin lähinnä viinejä), niin päätin kokeilla kylmää kahvia lapsillekin sopivassa jälkiruoassa
Anna maustua kylmässä seuraavaan päivään. 3 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä. 1. Ota paisti huoneenlämpöön ainakin 2 tuntia ennen paistamista, paista se rasvassa kuumalla pannulla kauttaaltaan, työnnä siihen paistomittari ja siirrä sitten uuniin 125 asteeseen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.