Kuusenkerkkä graavattu lohi, kuusenkerkillä maustettua graavilohta. Graavattu lohi kuuluu ehdottomasti kesään, se on myös suuri osa joulua ja olen maustanut graavilohta monella eri mausteella, parhaimmat ovat kuitenkin mustan seljankukilla graavattu ja korianterilla graavattu lohi tämän kolmannen, kuusenkerkillä graavatun lohen lisäksi
Upota silakat seokseen. Paista silakat pannulla voissa pari minuuttia molemmin puolin. Tarjoa oopperakellarin silakat perunamuusin ja sitruunalohkojen kanssa
1. Irrota silakkafileistä nahka. Sekoita etikkaliemi ja kaada se fileille. 2. Pidä silakoita liemessä vähintään pari tuntia, mielellään puoli vuorokautta
Lado valutetut silakat purkkiin vuorotellen kastikkeen kanssa ja anna maustua. Silakat voit valmistaa pari kolmekin päivää ennen tarjoilua, jotta ne ehtivät maustua kunnolla
graavikala menossa jääkaappiin. Halusin kokeilla jotain vähän erilaista graavia. Tää oli tosi hyvää, mutta seuraavalla kerralla laitan pikkasen vähemmän appelsiininkuorta
Kokeilin tänä keväänä ja kesänä ensimmäistä kertaa kunnolla villiyrttien ja -kasvisten käyttöä. Maitohorsman valmistaminen parsan tapaan onnistui niin hyvin, että päätin kokeilla myös kuusenkerkkää ja voikukannuppuja
Libanonilaiset muikut silakat. Tänä sunnuntaina söimme muikkuja freekeh-pilahvin kera. Freekeh on semi-kypsänä kerättyä viljaa joka on väriltään vielä vihreää
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.