Innostuin fenkolikeitosta niin paljon, että intouduin ostamaan kaupasta lisää fenkoleita. Aikani googleteltuani, päädyin valmistamaan fenkolit omalla tavallani
1. Valmista täyte. Hienonna herkkusienet ja parsakaali hienoksi. Hienonna sipuli ja paista rasvassa sienten kanssa kunnes neste on haihtunut, lisää parsakaali pannuun
Sinisimpukat päätyvät yleensä pöytäämme samalla tutulla Bistro O Matista vakoillulla reseptillä. Suunnitelmissa on kuitenkin ollut kokeilla myös simpukoiden gratinointia
Tänä iltana siis söimme tillilihaa, ja sen kaverina maistelimme uunissa valmistettuja nauriita. 1 kg nauriita2 sipulia3 rkl hienonnettua persiljaa (myös ruohosipuli toimii)1 tl suolaaripaus jauhettua valkopippuria3 rkl hunajaa2 dl ruokakermaaKuori ja leikkaa nauriit ja sipulit pieniksi paloiksi. 1 kg nauriita
Gratinoidut lammaspihvit tarjotaan vihreän höystön kera. 1. Leikkaa fileet noin 5 cm. n paksuisiksi pihveiksi ja ruskista ne nopeasti kuumalla pannulla
Gratinoidut Sinisimpukat kuvan laatu ei vastaa makua Oliiviöljyä. SinisimpukkareseptiGOZZE GRATINATESinisimpukoita noin kiloOliiviöljyäKorppujauhoja 2 dlKapriksia 2 rklValkosipulia 2-3 kplParmesanraastetta plus 50 - 70 - 100 grammaaRosmariinia 2 tlHyvä ja varma ohje tai Sinisimpukkaresepti
Pakkasesta löytyi lohipala, nauriita lojui jääkaapissa ja pitkä aika on menny kun viimeks on kokkaillu Nantua-kastiketta joka on Pernod soosin kanssa parhaimipia sooseja kalalle
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.