Tarjoa höyrytetty kuha belugalinssien ja voi-valkoviinikastikkeen eli beurre blancin kanssa. Mittaa laakean kasarin tai paistinpannun pohjalle noin sentin kerros kalalientä
Opin siitä helpoimman mahdollisen tavan tehdä jokseenkin täydellistä napakkaa ja maukasta parsaa. Hupenevista parsahyllyistä päätellen, en ollut ainoa, joka otti etunojaa kevään parsakauteen viime viikonloppuna
Käyn kaupassa ja tuon kotiin ainekset jotakin tiettyä ruokaa ajatellen. Viikonlopuksi olin suunnitellut meille aivan toisentyyppistä kalaruokaa, mutta “Kuhaa florentine” siitä syntyi
Lohiperhosia, parsaaja bearnaisekastiketta. puntti vihreitä parsoja. Kun grilli kerran kuumeni, siinä tehtiin samalla lisukeeksi parsaa, kuinkas muuten
J. o. s. j. k. u. n. h. m. a. t. l. i. e. ä. ,. r. p. y. v. T. d. ö. K. P. N. U. (. 4. ). 1. g. f. 3. -. *. 7. 5. 2. S. M. L. 0. H. R. &. /. V. E. O. A. 8. W. Y. k g. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.